Geen idee wat je kan maken met koolrabi? Dit eenvoudig recept is snel klaar en smaakt heerlijk!
200 gram aardappel - 200 gram wortel - 200 gram koolrabi - 1 ui - 1 blokje groentebouillon - 1 Laurierblad - Tijm - Verse peterselie - 1 eetlepel olijfolie - Peper & Zout
Schil de wortelen en snij in blokjes.
Was en halveer de aardappelen. Kook ze beetgaar in de schil, giet af en zet even opzij.
Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes.
Stoof de ui glazig in olijfolie en voeg de wortel en koolrabi toe.
Voeg het boullionblokje, de tijm en laurier toe samen met 100 ml water en laat alles op een laag vuur verder garen.
Kruid met peper en zout.
Voeg de aardappelen toe als de wortel en koolrabi gaar is.
Werk af met verse fijngehakte peterselie.
Smakelijk!
0476 27 87 01
info@puurleguum.be